Blästring av granitsockel

Sten finblästras för att avlägsna föroreningar, klotter och andra missfärgningar. Stenen återfår sin forna lyster. Nedan bilder från Gamla Stan, kvarteret Stora/Lilla Nygatan-Gåsgränd.

Blästring av granitsockel i Gamla StanBlästring av granitsockel,  kvarteret Stora/Lilla Nygatan-Gåsgränd i Gamla StanBlästring av granitsockel. Sten finblästras för att avlägsna föroreningar, klotter och andra missfärgningar. Sten finblästras för att avlägsna föroreningar, klotter och andra missfärgningar. I Gamla Stan för blästring av granitsockel

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss