Blästring av stensockel

Granitsockel som blästras i samband med fasadrenoveringar i fastigheten  Ringvägen 104-108 samt Götgatan 99. Arbetet utfördes till brf Kroken 24/7.
Blästring av stensockel i samband med fasadrenoveringBlästring av stensockel i samband med fasadrenoveringBlästring av stensockel i samband med fasadrenovering"Skanstulls Hälsokost" - Blästring av stensockel i samband med fasadrenoveringBlästring av stensockel i samband med fasadrenovering"Nordea" - Blästring av stensockel i samband med fasadrenoveringBlästring av stensockel i samband med fasadrenoveringBlästring av stensockel i samband med fasadrenovering

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss