Våtblästring av rostfria rännor

Forsgrenska badet. I den korrosiva miljö som utrymmen för badhusets renigsverk utgör, står inte ens rostfritt stål emot. I detta fall blästrar vi för att kunna applicera ett skydd som ger dessa rännor ett nytt liv. Våtblästring för att reducera mängden damm.
Våtblästring av rostfria rännorVåtblästring av rostfria rännorVåtblästring av rostfria rännor - Våtblästring reducerar mängden dammVåtblästring reducerar mängden dammVåtblästring av rostfria rännorVåtblästring av rostfria rännorVåtblästring av rostfria rännor

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss