Blästring av plastbåt

Böldpest eller ej. Någongång kommer man till att behöva få bort all gammal bottenfärg och börja från början. Hösten är en bra tid för blästring, då man har god tid på sig att låta skrovet torka ut ordentligt innan epoxibehandling.


Möjligheterna är många: Låt oss blästra och måla själv, eller hyr komplett utrustning av oss och gör allt arbete själv. Epoxifärg till fördelaktiga priser finns hos oss till försäljning!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om vårt sortiment, priser eller liknande? Mejla Peter Tilder på peter.tilder@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till ett kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss