Earth Hour – Världsnaturfonden WWF

Lördagen den 31 mars 2012 kl 20.30 är det tid för världen och Sverige att släcka ljuset under Earth Hour. Miljontals människor världen över har under flera år deltagit i Earth Hour och visat sitt stöd för klimatet och skickat en mäktig signal till världens beslutsfattare om att ta klimatfrågan på allvar.

Allblästring deltar för tredje året, som en del i vårat miljöarbete. Anmäl dig du med!

Se Earth Hour-filmen från Australien i denna länk, för ett gott skratt!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss