Hyra blästerutrustning och köpa färg

Hyr blästerutrustning av oss! Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och ger dig tips och idéer för hur du ska gå tillväga. Vi hjälper dig att göra i ordning en utrustning som passar just ditt objekt. Olika storlekar och modeller från Clemco.

För tillfället har vi några långtidshyror på större infrastrukturprojekt, men även dagshyror på mindra projekt för både privatpersoner och företag. Hyr på kort eller lång tid, för små eller stora arbeten. Blästermedel för den som hyr, eller för den som har egen utrustning, finns till försäljning.

Det går även att köpa rostskyddsfärg av oss i olika kvaliteter. Vi arbetar företrädesvis med Tikkurilas produktern när det kommer till färg, men även andra leverantörer såsom Teknos och International förekommer.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om vårt sortiment, priser eller liknande? Mejla Peter Tilder på peter.tilder@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till ett kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss