Balkongskärmar i Södertälje

Hela veckan har vi ägnat åt att blästra balkongskärmar på ett punkthus i Södertälje till Sterner Stenhus.
Blästring av balkongskärmar på ett punkthus i SödertäljeBlästring av balkongskärmar på ett punkthus i SödertäljeBlästring av balkongskärmar på ett punkthus i SödertäljeBlästring av balkongskärmar på ett punkthus i SödertäljeBlästring av balkongskärmar på ett punkthus i SödertäljeBlästring av balkongskärmar på ett punkthus i SödertäljeBlästring av balkongskärmar på ett punkthus i Södertälje

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss