Rostfria rör till livsmedelsindustri

I ett projekt till livsmedelsindustrin, håller vi i samarbete med Tikkans specialslip, på att arbeta fram en blästringsmetod att blästra rör invändigt. Viktigt är att Ra-värdet ligger mellan 1,6 – 2,4. Olika blästermedel såsom aluminiumsilikat, glassand och olivinsand har provats med olika tryck/flöde/sandmängd. Efter många långa stunder som pendlat mellan hopp och förtvivlan, verkar vi ha hittat vår metod! I denna första etapp har vi fått 300 meter rör att blästra.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss