När blästring inte är en möjlig förbehandling

Vid gårdsrenoveringen hos Brf Sturen Större (Tjärhovsgatan, Södermalm), fick vi i uppdrag av EBAB att rostskydda huvudbalkarna i betongbjälklagets konstruktion. Dammkänslig miljö på innergård gjorde att man från beställarhåll bad oss hjälpa dem att hitta en metod för att slippa blästring och dammet de t medför. Vi har många gånger tidigare arbetat med produkter från Introteknik, ett system som heter Isotrol som fungerar på ytor där blästring inte kan utföras. Det bygger på mekanisk rengöring till en renhetsgrad av St2 (bilning, skrapning och stålborstning), Isotrol grund påförs och därefter vanlig grundfärg.

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss