Kvalitets- och miljörevision, ISO9001 / ISO14001

Igår var det åter dags för revision av Allblästrings kvalitets- och miljöarbete. En heldag tillsammans med Dmk, vår samarbetspartner i kvalitets- och miljöfrågor, samt revisor från SP. Dagen innefattar bl a granskning av dokumentation, intervjuer av ledning och anställda. Både genomgång av verkstaden samt platsbesök på plats på ett utejobb brukar hinnas med. Denna gång besökte vi vår arbetsplats vid Preem Globen (Sofielundsplan) där vi håller på att blästra och zinkspruta skarvar i räcken som svetsats på plats.

 

Revisionen gick utmärkt, certifikaten fönyas med endast mindre avvikelser och noteringar!

Nedan visas bilder från platsbesöket vid Sofielundsplan.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss