08-771 73 44 info@allblastring.se

Kvalitets- och miljörevision, ISO9001 / ISO14001

2 oktober 2012. Postat i Okategoriserade, skrivet av

Igår var det åter dags för revision av Allblästrings kvalitets- och miljöarbete. En heldag tillsammans med Dmk, vår samarbetspartner i kvalitets- och miljöfrågor, samt revisor från SP. Dagen innefattar bl a granskning av dokumentation, intervjuer av ledning och anställda. Både genomgång av verkstaden samt platsbesök på plats på ett utejobb brukar hinnas med. Denna gång besökte vi vår arbetsplats vid Preem Globen (Sofielundsplan) där vi håller på att blästra och zinkspruta skarvar i räcken som svetsats på plats.

 

Revisionen gick utmärkt, certifikaten fönyas med endast mindre avvikelser och noteringar!

Nedan visas bilder från platsbesöket vid Sofielundsplan.