Så här ska man inte blästra trähus!

Många är rädda för att blästra sin träfasad. Med all rätt när man ser exempel som på bilderna nedan… Att blästra trä är inte detsamma som att blästra stål. Krävs lång erfarenhet och kunskap för att utföra. I en proffesionell bedömning skall man också kunna säga ifrån, i det fall man inte tror att det går.

De två bilderna nedan är tagna i en mellansvensk stad, mitt på gågatan genom centrum och ett gott exempel på hur man inte skall göra.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om vårt sortiment, priser eller liknande? Mejla Peter Tilder på peter.tilder@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till ett kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss