Villa Ekudden Djurgården

 

Villa Ekudden har renoverats grundligt och Allblästring har varit delaktiga i flera moment. Asfalt har

(i ett samarbete med Peab asfalt  och Solna trädgårdsanläggningar) blästrats för att ytan skall se grusad ut.

 Blästring och målning, både på plats och på verkstad av smide såsom räcken, staket, gjutjärnspelare och utsmyckningar i gjutjärn ex. fontäner mm. I samband med att lusthuset flyttades utförde vi blästring och målning av plåttaket. Nedan följer en del bilder av utförda arbeten.

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss