Fabrikslackering på arbetsplatsen. Asics Hamngatan.

Med vår metod, bestående av färgpumpar med värmetillsatser och färgprodukter avsedda för ändamålet, kan vi utföra lackering på arbetsplatsen utan att ”kladda ned” eller att störa andra yrkesgrupper. Gods som av olika skäl inte kan lackeras innan montering, klarar vi i de flesta fall att lackera på plats. Detta är vi ganska unika med i Stockholm och Mälardalen! Exempel på dettta är fönsterpartier i Solna av större omfattning, samt Försvarshögskolan/Svea artilleri.

Ett annat exempel på detta är nya Asics-butiken i Stockholm. Mer information om detta uppdrag går att läsa nedan:

Asics öppnar ny typ av sportbutik och Stockholms Stålmålare, Allblästring, sköter målningen av stålkonstruktionerna i butiken. Spackling, slipning och målning för högsta finish. Även brandskyddsmålning utörs i lokalerna. Läs mer om Asics nya butik här.

Dörrpartier, fönsterpartier, räcken och andra stålkonstruktioner som av olika anledningar inte kan fabrikmålas, utan måste målas på plats, har blivit en allt större del av vår verksamhet. Kompetensen och utrustningar finns hos oss!

Nedan följer bilder från Asics.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss