P g av filminspelning, tisdagen den 19 mars…

…ligger produktionen på verkstaden nere denna dag. Vi kommer ha kund- och godsmottagning öppen, dock i begränsad omfattning.

Ett produktionsbolag fann våra målningslokaler perfekt lämpade för inspelning av reklamfilm. Vi har därför upplåtit hela anläggningen till inspelning angiven dag. Plan utanför kommer att belamras av lastbilar med inspelningsutrustning, kulisser byggs i verkstad för inspelning, kontor, fika- och omklädningsrum kommer att upptas av smink, kostym och tillfälliga tekniska stationer. Runt 40 personer som ser till att detta genomförs. Två av våra målare kommer att medverka, men några filmstjärnor blir det ej, då ansiktena inte kommer att synas…

Arbetena med filmen, inklusive avetablering, kommer att ske under tisdagen och avslutas på kvällen. Onsdag den 20 mars löper verksamheten på Allblästring som vanligt igen!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss