Finblästring av sten, Stadsarkivet

Vid renoveringen av Stadsarkivet på Riddarholmen, beställdes en varsam blästring av graniten. Stenen skulle rengöras, men inte blästras till den grad att den såg ny ut.

JOS-blästring, isblästring mm kan vara riktigt bra på många objekt. Men en van blästrare, som kan hantera utrustning och maskiner, kan, med rätt tryck/sand/munstycken, många gånger få ett likvärdigt resultat till en mycket lägre kostnad.

Även puts på delar av hus samt flera omfattningar kring dörrpartier blästrades innan omputs och färgning.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss