Renovering av pool

Vid nybyggnation eller renovering av betongpooler är det viktigt med god vidhäftning för nytt ytskikt, som kan vara färg eller klinkers. Handlar det om renovering, synliggörs eventuella betongskador då gammal färg avlägsnats.

Ett bra tillfälla att använda sig av ROT-avdrag?

Historiskt har vi blästrat b l a hela Eriksdalsbadet, både gamla och nya. Bassänger på sjukhus, nu senast vid Beckomberga. På bilderna syns en privatägd pool, samt en renoverad och nygjuten pool på Rönneberga kursgård (Lidingö), som vi utförde åt Q-gruppen.

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss