Montering av skyddsplåtar i spårmiljö

Under denna och förra veckan hade vi i uppdrag av Newsec (fastighetsförvaltare) och Grontmij (byggledning och konstruktion), att tillverka och montera ett kontaktledningsskydd under övergångskonstruktion mellan Kungsbroviadukten och bussdäck WTC (World Trade Center).

Total sträcka, ca 40 meter.

Montering skall utfördes från spårområde med hjälp av spårburen lift. Montering av konsoler sker i ingjutna ankarskenor i brokonstruktion Kungsbroviadukten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss