Blästring och rostskyddsmålning på verkstad

Vi utför blästring och rostskyddsmålning och lackering, inte bara mobilt, utan även på vår verkstad. I våra hallar om 12 x 5 meter får vi in saker som lastbilar, båtar, containers och flak. Men även mindre gods såsom staket, grindar, bildelar, fälgar, mc-ramar och radiatorer (”element”), spisar, trappor mm.

Välkommen med din förfrågan!

Nedan ett axplock av bilder på rostskyddsbehandlingar vi kan hjälpa dig med.

 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss