Blästring och varmförzinkning / galvanisering

Fler och fler av våra kunder ser vinsten i att minimera kostnader och eget arbete, genom att låta Allblästring, förutom blästring, även sköta galvaniseringen. Detta sker i samarbete med JIWE i Eskilstuna , som har transporter till och från oss två gånger i veckan. Liksom Allblästring är de certifierade i kvalitet och miljö, ISO9001 och ISO14001.

Många gånger är det även, av estetiska eller hållbarhetsskäl, aktuellt med s k Duplex, d v s målning på zink.

Klicka på länken för att läsa mer om Duplex!

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss