08-771 73 44 info@allblastring.se

Sverige tar matchen!

11 juni 2013. Postat i Okategoriserade, skrivet av

Vi är alla beroende av konkurrenskraftiga företag. Det är företag som, likt fotbollens värld, i stenhård konkurrens tar matchen, i Sverige och utanför landets gränser, som vinner kundernas förtroende – som överlever, växer och anställer. Det är också dessa företag som skapar resurserna till vår välfärd. 

De resurser som konkurrenskraftiga företag skapar utgör basen för vår gemensamma välfärd. För vården, skolan och äldreomsorgen. Långt ifrån alla människor ser detta samband.  

Sverige tar matchen är ett initiativ, som ägs och drivs av Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer, för att öka förståelsen om konkurrenskraftiga företags betydelse för välfärden. De vill att fler företag ska vara med och berätta om just sitt bidrag till välfärden.

Klicka på nedanstående länkar för mer information!

Allblästring tar matchen!

Arne Weise guidar oss.

Sverige tar matchen! Svenskt näringsliv informerar om kampanjen.