Hetvattentvätt och bättringsmålning

2007 utförde Allblästring rostskyddsmålning av pendelpelarlager vid Slussen. Arbetena med blästring och målning utfördes i kallaste vintertid, men med ordentliga intäckningar och tillförd värme, lyckades vi uppfylla de krav på yttre miljö som var ställda.

I år dags för genomgång av dessa, knappt möjliga att se efter 5 år utan underhåll… En hetvattentvätt beställdes av SL för att kunna gå igenom status på stålet. Tidens tand och lagrens aggressiva miljö (ur rostskyddssynpunkt), har gjort att en del mindre rostangrepp konstaterades.

Hetvattentvätt och bättringsmålning är nu åtgärdat. Med rätt underhåll, kommer de att hålla många år till utan större insatser! 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om vårt sortiment, priser eller liknande? Mejla Peter Tilder på peter.tilder@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till ett kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss