Blästring Söderströmstunneln

I ett joint venture bygger Pihl och Züblin, under namnet JV Söderströmstunneln, sänktunneln under Söderström (del av Citybanan). Beställare är Trafikverket.

Allblästring har varit inblandade i lite olika skeden. Denna gång var vi på plats för att blästra skarven mellan första och andra tunneldelen. Anledningen till detta var att stålekonstruktionerna som skulle svetsas ihop, legat under vatten i flera år och behövde därför rengöras ordentligt, innan svetsningen kunde utföras.

En annorlunda miljö där nere…

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss