Isblästring Visby domkyrka

Mitt i Almedalsveckan, blev vi med kort varsel kallade till Gotland för att isblästra delar av Visby Sankta Maria domkyrka. Hotell centralt i Visby ordnades (Donners hotell!). Vi lyckades även få tag i biljetter till färjan från Nynäshamn tidigt på lördag morgon.

Stiftelsen Byggnadshyttan  (Grundat av Riksantikvarieämbetet, Samfälligheten Gotlands kyrkor, Föreningen Gotlands fornvänner och Gotlands kommun) ville ha oss till att blästra gipsutfällningar i kalkstenen (sedimentär bergart) som utgör fasad.

Arbetet utfördes under helgen och hemfärden, färjan Gotland- Nynäshamn, gick natten mot måndag.

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss