Kungsvåning Drottninggatan/Kungsgatan

Bernin bygg ab bad oss att blästra och måla balkar vid en balkongrenovering. Vid en besiktning konstaterade vi att balkarna endast var partiellt rostiga medan resten av befintligt ytskydd, bestod av näst intill intakt blymönja.

För att spara pengar till beställaren, samt att undvika problem med damm från en ej intäckt byggställning mitt i stan, använde vi oss av det beprövade Isotrolsystemet, vilket vi är väl förtrogna med.

Mekanisk rengöring av balkarna, sedan målning!

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss