Nattarbete Midsommarkransen Tunnelbana

 

Taket i entrén till T-bana Midsommarkransen skall målas. Men innan det arbetet kan påbörjas, behöver man avlägsna gammalt ytskikt för att få vidhäftning för nytt. Taket, i betong, blästrades nattetid under två nätter. Arbetet fick endast pågå under de få timmar stationen var stängd. När man öppnade tidigt på morgonen skulle arbetet vara avslutat och arbetsytorna avstädade.

SL – Storstockholms lokaltrafik  och BTH Bygg var beställare.

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss