Välkommen på seminarium den 3 april!

I ett samarbete med Ytskyddsgruppen, kommer ett enklare seminarium hållas i Allblästrings lokaler i Länna industriområde den 3 april klockan 13.

Här kommer kortare information om metall- och betongförstörelse hållas, samt information om metall- och betongunderhåll. Förevisning av Sponge-Jet och Kolsyrerengöring (ibland slarvigt kallat ”isblästring” eller ”kolsyreblästring”), samt upplysningar om miljömässiga vinster, men även om maskinernas begränsningar. En unik möjilghet att få se dessa metoder användas ”på riktigt”!

Tommy Thörn från Ytskyddsgruppen och Anders Brink från Tello maskin informerar.

För de som haft kontakt med oss i en eller annan form, men inte haft chans att besöka oss, har här en chans att under lättsamma former, besöka vår verkstad. Vi bjuder på kaffe och smörgåsar från vår lokala leverantör, Lille Italienaren.

Läs agendan och anmäl dig till peter.tilder@allblastring.se !

Välkommen!

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss