Tvärbanan

Under sommaren renoverades tvärbanans sträckning mellan Gröndal och Liljeholmen. Vi blästrade räl, både ny räl på plan innan montering, men även längs sträckan där räl låg kvar i backen. Syftet var att få vidhäftning mot den fjädrande massan som fylldes i utrymmet mellan räl och betong.

Sammanlagt blästrades upp emot 8 000 meter räls under sommarstoppet!

 

Inblande i projektet förrutom SL, var Infranord, Stark of SwedenLast & Planering Rail LPR AB, Markona och PEAB Asfalt.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss