Allblästring på Ytskydd2015

För att utbyta erfarenheter och vara uppdaterad på det senaste inom branschen var Allblästring på plats under konferensen Ytskydd2015.

”Konferensen ger oss möjlighet att diskutera med både leverantörer, kontrollanter, beställare och konsulter om hur ett bra rostskydd och efterbehandling bör utföras” säger Peter Tilder, som arbetar med rostskyddsentreprenader och mobil blästring, på Allblästring AB.

Läs gärna artikeln ”Miljontals kronor att spara med bra ytskydd – Ytskydd2015 ett steg i rätt riktning”:
http://www.webfinanser.com/nyheter/2561570/miljontals-kronor-att-spara-med-bra-ytskydd—ytskydd2015-ett-steg-i-ratt-riktni/

Fakta om Ytskydd2015
Konferensen hölls den 4–5 februari 2015 i Göteborg. Ytskydd är Nordens största konferens inom ytskydd och arrangeras av tidningen Underhåll & Driftsäkerhet, Swerea Kimab, CBI Betonginstitutet i samarbete med Ytskyddsgruppen och Underhållsmässan. 2015 var femte året för Ytskydd. Läs mer på: www.ytskydd.com

Tommy Thörn, en av arrangörerna, under Ytskydd2015.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss