Ett lyckat event!

Ett tjugotal personer deltog i gårdagens eftermiddagsseminarium om alternativa förarbetsmetoder. Skiftande branscher och kompetenser bl a deltagare från Strukton, Stockholm stads Miljöförvaltning, Mälarvarvet konsult, Züblin, Habau, Ramböll och Projektengagemang. Entreprenörer, Miljöingenjörer, entreprenadingenjörer, projektledare och brokonstruktörer mm!

Huvudsakliga innehållet var om RPR (Induktionsvärme) och Spongeblästring. Information och filmer samt att man fick metoderna förevisade ute på gården, av personal som har god vana att använda utrustningarna från pågående projekt, Söderströmsbron.

Tack alla som närvarade!

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss