P-snurran, Stockholm Parkering

P-snurran är en, för Sverige, unik skapelse, som ligger  längst ned på Rörstrandsgatan i centrala Stockholm. Den fungerar som så, att bilen körs in i en garagedörr längst ned, bilägaren låser och lämnar bilen, varpå tekniken portionerar ut bilarna i olika fack. Stålkonstruktionen som bilarna står i är hårt angripen av vatten, salt och smuts.

Stockholm parkering, väl medvetna om långsiktiga ekonomiska fördelar i underhåll av sina anläggningar, har bett Allblästring att ta fram ett målningsprogram och utföra detta. Då elektroniken är känslig går det inte att blästra på plats. Den avancerade inmätningen av dessa konstruktioner, gör att demontering för att kunna utföra arbetet på verkstad inte heller är möjlig. Istället valdes kolsyrerengöring (av många kallat ”isblästring”) som rengöringsmetod. Därefter mekanisk rengöring i form av borstning och slipning samt partiell blästring vid muttrar. Därefter målad med epoxi.  Totalt 43 st sådana här konstruktioner som bilderna visar.

Tidspress för att få detta klart för hyresgäster att flytta tillbaka, gjorde att vi arbetade långa dagar, helger och mobiliserade med upp till 6 yrkesmän på samma gång!

Nedan bilder som visar delar av arbetet.

 

 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss