Konstverk till Nacka kommun

Nacka kommun kom till oss med tre slussventiler i gjutjärn och en skiss på ett rörkluster. Detta utgjorde grunden för ett konstverk som skulle placeras vid Utskogsvägen 22, utanför Nackas kommunförråd. Vi förmedlade kontakten till smeden, vår grannfirma Metrik produktionsverktyg ab, som tillverkade detta fantasifulla kluster för att sedan montera det på plats. Vi blästrade och målade hos oss i vår verkstad.

Konstverket är en del av Nacka kommuns projekt ” Konsten att skapa en stad”, i ett samarbete med konstnären och entreprenören Katarina Fredrika.

”Nackas hyllning till arbetarklassen” skriver NVP (Nacka/Värmdöposten) – läs artikeln här!

Igår, den 16 juni 2015, var det invigning!

Resultat ser ni nedan.


 

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss