Renovering av hisskonstruktion Rågsved

Även om kundmottagning och kontor har haft några veckor semesterstängt, har vi haft flera projekt som har gått över sommaren. Ett av dem är hissen i Rågsved, som förbinder bostadsområdet på höjden med tunnelbanestationen. Här har vi blästrat och rostskyddsmålat stommen på plats, medan alla fönsterramar har demonterats och tagits till vår verkstad för att behandlas. 168 bågar totalt.

Här skriver Vikströms byggnadsställningar lite om projeketet

Ägare till hissen är Stockholm stad och vår uppdragsgivare är Eken bygg (Ekensbergs byggnads ab).

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss