Anmäl dig till Ytskydd 2016!

Har du ett intresse av att lära dig mer om ytskydd av framförallt metall och betong är detta en fantastisk möjlighet!

Dessutom en god chans att träffa andra i branschen, både entreprenörer och beställare.

Den 9 och 10 februari 2016 arrangeras den sjätte upplagan av Ytskydd, Nordens största konferens om skydd och renovering av metall- och betongytor. Ett nytt inslag blir en specialagenda med fokus på golv och golvproblematik. Som vanligt finns de främsta branschföreträdarna och spetskompetens inom en rad olika områden på plats.

I år besökte fler än 290 personer Ytskydd och 2016 blir konferensen större än någonsin, med drygt 70 föreläsare med mer än 1000 års sammanlagd erfarenhet.

Välkommen till Svenska Mässan, Göteborg, för två välmatade konferens- och utställningsdagar!

Läs mer om innehåll HÄR!

Anmäl dig HÄR!

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss