Rostskyddsmålning Skanstullsbron

S k hakupplag som ses på bilderna, blästrades och målades till Trafikkontoret Stockholms stad, genom ramavtalsentreprenören Dipart entreprenad. En del från ställning och en del från lift, närmare 45 meter upp i luften. Totalt ca 15 st.  Brolager blästrades, sprutförzinkades och rostskyddsmålades samt att vi slutligen fettade in dem med speciellt fett avsett för ändamålet.

Vidare åtgärdades en hel del dörrar och luckor i brons konstruktion, med nytt ytskydd och att man passade på att reparera, komplettera och smörja.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss