Blästring av inomhuspool

Blästring av pooler för att få en god vidhäftning för antingen färg eller klinkers/kakel är en vanlig metod både för renovering men även som här, vid nygjutning.

Förutom större objekt såsom alla inomhuspooler på Eriksdalsbadet, utomhusbad i Sköndal och plaskdammar runt om i stan till Stockolm stads parkförvaltning, blästrar vi även pooler till kursgårdar och privatpersoner.

Dalarö, Enskede, Saltsjöbaden, Nacka, Danderyd, Djursholm, Vaxholm, Åkersberga, Haninge (Poolen i Häringe slott har vi blästrat 2 ggr med 25 års mellanrum!). Listan kan göras ännu längre. Här blästrar vi en inomhuspool i ett nybygge på Lidingö till vår uppdragsgivare, Björknäs mur & kakel.

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss