Rörbroar i mellansverige

Bilderna är från några av de rörbroar vi blästrar åt Svevia runt om på landsbygden i mellansverige. Järna, Nykvarn, Riala, Heby, Taxinge, Väggarö, Svärdsö mfl. Ett tjugotal som vi gör under en treårsperiod.

Vår beställare leder om vattnet, vi blästrar rent, varpå de sedan lagar eventuella skador för att slutligen applicera sprutbetong.

Ägare av dessa rörbroar är Trafikverket och byggledningen sköts av Infrakonsult.

svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 01 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 02 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 03 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 05 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 06

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss