08-771 73 44 info@allblastring.se

Rörbroar i mellansverige

8 juni 2016. Postat i Blästring mobilt, skrivet av

Bilderna är från några av de rörbroar vi blästrar åt Svevia runt om på landsbygden i mellansverige. Järna, Nykvarn, Riala, Heby, Taxinge, Väggarö, Svärdsö mfl. Ett tjugotal som vi gör under en treårsperiod.

Vår beställare leder om vattnet, vi blästrar rent, varpå de sedan lagar eventuella skador för att slutligen applicera sprutbetong.

Ägare av dessa rörbroar är Trafikverket och byggledningen sköts av Infrakonsult.

svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 01 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 02 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 03 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 05 svevia rörbro blästring riala nykvarn norrtälje heby 06