Blästring sanerar efter brandskada på hotell

Det anrika Waxholms hotell, som byggdes år 1856, drabbades i april i år av en våldsam brand.

Efter branden blev vi på Allblästring ombedda att blästra delar av fastighetens tegel och balk. Syftet med blästringen av husets tegel, var att sanera det från lukt och missfärgningar. Medan syftet med blästringen av stålet även var för att kunna besiktiga kvaliteten, så att det inte försvagats av den intensiva hettan från branden.

Vår uppdragsgivare var Oljibe genom Refix skadesanering.

Läs artikel om projektet i Byggvärlden här!

Till Waxholms hotells webbsida >>

blästring brandskada vaxholms hotell 01

blästring brandskada vaxholms hotell 02 blästring brandskada vaxholms hotell 03 blästring brandskada vaxholms hotell 04 blästring brandskada vaxholms hotell 05 blästring brandskada vaxholms hotell 06

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss