Djurgårdsfärjan har fått ny kajplats!

I april flyttade Djurgårdsfärjan till sin nya färjeterminalSkeppsbron. Den nya platsen ligger drygt hundra meter norrut, närmare slottet. Färjorna kommer att trafikera samma sträckor till och från Slussen som innan.

Omfattande arbeten att utföra innan, där Allblästring utförde en i sammanhanget liten, liten del.

Rengöring med hetvatten, mekanisk rengöring (skrapning och slipning), bättringsmålning av skador samt montagesvetsar. Blästring, sprutförzinkning och epoximålning i nedstigningsluckor.

Bråttom, bråttom!

Vi utförde arbetet under ett par veckors tid på en arbetsplats med många arbetare från olika yrkesgrupper.

Vår beställare var Stockholm Hamnentreprenad, Stheab

Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 01 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 02 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 03 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 04 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 05 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 06 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 07 Djurgårdsfärjan allblästring stheab peab rostskyddsmålning 08

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss