Allblästring satsar nationellt – Rostskyddsmålar rörspont i Dalarna

Som en del i Allblästrings satsning på marknaden utanför Stockholm, genomförde vi under våren ett projekt i Hedemora i Dalarna. Arbetet som utfördes var blästring och rostskyddsmålning av hela 500 m² rörspont. Beställare för detta projektet var Svevia.

Peter Tilder, verksamhetsansvarig på Allblästring berättar ”Som rikstäckande aktör är Svevia en av de uppdragsgivare vi hoppas ska fortsätta generera mycket jobb”.

Vidare säger han att satsningen som det egna blästringsföretaget nu gör för att nå ut till övriga delar av Sverige även består av ett nytt dotterbolag, helägt av Allblästring AB. Det nya bolaget heter Allblästring Entreprenad Sverige AB och utför våra uppdrag av lite större omfattning samt de arbeten som vi anlitas för utanför Stockholmsområdet.

Fler arbeten utanför Stockholmsregionen som Allblästring har utfört under våren och sommaren är:

Peter berättar avslutningsvis ”Vi har provat konceptet under en längre tid och vågar nu sticka ut hakan och säga att vi har en bra organisation med kunskap, erfarenhet och kapacitet att utföra lite större entreprenader runt om i Sverige”. 


Om Svevia
Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Läs mer om företaget Svevia här >>

 

 

blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 01

blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 02 blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 03 blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 04 blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 05 blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 06 blästring rostskyddsmålning allblästring dalarna hedemora 07

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss