Strömma kanalbro, underhållsarbeten

Här är uppdraget att utföra underhållsarbeten i form av hetvattentvätt och partiell bättringsmålning i maskinrum till klaffbron i Strömmabron. Vår beställare är Maintpartner.

StrömmabronHetvattentvätt partiell rostskyddsmålning maintpartner strömma allblästring 01 Hetvattentvätt partiell rostskyddsmålning maintpartner strömma allblästring 02 Hetvattentvätt partiell rostskyddsmålning maintpartner strömma allblästring 03 Hetvattentvätt partiell rostskyddsmålning maintpartner strömma allblästring 04 Hetvattentvätt partiell rostskyddsmålning maintpartner strömma allblästring 05

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss