Allblästrings unika spellista med blästring och målning som tema!

Klicka på länken nedan, för att lyssna på Spotify. Njut av klassiker som Neil Young med smakprov från albumet  ”Rust never sleeps”, ”Sand in my face” av 10CC. Hyllningen till Olivinsanden (Green lightning) ”Green sand Mystery” av Kohala. Men även svenska alster såsom Lok med albumet ”Naken, blästrad och skitsur”,  Eva Dahlgren ”Sand” och även lite rap, med Svenska Akademien som levererar ”Mäster Bläster”.

Luta dig tillbaka och lyssna på låtar med anknytning till branschen!

Sandblasting and protective coating

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss