Hissen Sankt Eriksplan, “Atlashissen”

Väl täckt. Väl ventilerat. Väl uppvärmt.

Grunderna för att vi i vintras skulle kunna blästra och rostskyddsmåla stommen till rubricerad stålkonstruktion.

Ägare till hissen är Trafikkontoret Stockholms stad och vår uppdragsgivare var U.R Plåt & Smide AB

hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 00 hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 01 hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 03 hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 04 hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 05 hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 06 hiss sankt eriksplan vulcanusgatan allblästring blästring målning hisskonstruktion trafikkontoret 07

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om vårt sortiment, priser eller liknande? Mejla Peter Tilder på peter.tilder@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till ett kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss