Blästring av nya och gamla pooler

Allblästring har genom åren blästrat en hel del pooler. Både nya och gamla. Nygjutna pooler för att säkerställa vidhäftning för klinkers eller färg. Alla bassänger i Eriksdalsbadet står på meritlistan, och i veckan skrev vi kontrakt med NCC på blästring av Järfälla kommuns nya badanläggning, där vi under 2017 skall blästra närmare 3 000 m² nygjutna betongytor!

Mer om projektet:

Länk till Järfälla kommun med mer information om nya badhuset –  klicka här!

Järfälla Kommun har träffat avtal med Järfälla Nya Badanläggning AB om att uppföra en
badanläggning, äga och förvalta fastigheten samt driva verksamhet i badanläggningen på
ett 30-årigt avtal.

NCC har i uppdrag av Järfälla Nya Badanläggning AB att bygga badhuset för deras räkning
i enlighet med ovan nämnda avtal.
I kommundelen Jakobsberg finns idag en befintlig simhall, som kommer ersättas med en
ny. Enligt uppgift från kommunen förväntas antal besökare för den nya badanläggningen
uppgå till ca 400 000 per år.

 

När du behöver restaurera och återställa din pool kan blästring vara ett bra alternativ. Att just blästra vid poolrenovering är också mycket vanligt. Resultaten kan dock vara skiftande, beroende på färgtjocklekar, betongkvalitet med mera.

Nedan ser du bilder på en pool som vi blästrade hösten 2015 och där resultatet blev mycket bra. Vi utförde endast några mindre lagningar och sedan målades ytskiktet.

Bilderna längre ned visar poolerna vid Norskogsbadet Näsbypark, våren 2016, innan vi därefter blästrade dem.

Äldre länkar till poolblästringar:

Blästring av inomhuspool

Renovering av pool

 

blästring pool allblästring 02

blästring pool allblästring 04blästring pool allblästring 03 Blästring pool näsby park allblästring 01 Blästring pool näsby park allblästring 02 Blästring pool näsby park allblästring 03 Blästring pool näsby park allblästring 04 blästring pool allblästring 01

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss