Blästring och målning av både stort och smått

Varmt välkommen till oss på Allblästring när du behöver hjälp med verkstadsblästring och stationsmålning. Vi utför tjänster till både privatpersoner och företag.

Verkstaden med över 1 200 kvadratmeter produktionsyta hittar du i Länna industriområde utanför Stockholm. Här finns blästrings- och målarhallar om tolv gånger sex meter där vi utför många olika typer av arbeten. Bland annat blästring före våtlackering, pulverlackering, lackering, rostskyddsmålning, avancerad ytbehandling, galvanisering, sprutmetallisering och sprutförzinkning.

Exempel på uppdrag i vår verkstad

 • Bilar, lastbilar och MC
 • Smideskonstruktioner
 • Rostfritt
 • Aluminium
 • Plast och glas

Hos oss erbjuds du nedan tjänster

 • Blästring
 • Målning/Rostskyddsmålning
 • Sprutmetallisering (sprutförzinkning)
 • Betongreparationer
 • Smide
 • Uthyrning av blästerutrustningar/kompressorer
 • Framtagning av målningsprogram och arbetsbeskrivning
 • Försäljning av sand

Bilderna nedan visar ett axplock av olika arbeten vi kan utföra till dig.

 

 

Verkstad allblästring blästring rostskyddsmålning hylast huddik Verkstad allblästring blästring rostskyddsmålning sopbehållare Verkstad allblästring blästring rostskyddsmålning utemöbler soffa gjutjärn Verkstad blästring av ankare ankarkätting Verkstad blästring av fälgar aluminiumfälgar Verkstad blästring och lackering av fälgar aluminiumfälgar Verkstad blästring rostskyddsmålning räcken soffgavlar bilkarosser containers Verkstad blästring rostskyddsmålning Verkstad blästring räcken soffgavlar bilkarosser containers Verkstad allblästring blästring rostskyddsmålning bildelar Verkstad allblästring blästring rostskyddsmålning containers flak stena

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss