Få koll på ”Hållbarhet – Kapitalvård – Miljöpåverkan för Betong och Metall”

Betong och metallförstörelsen kostar 6% av BNP (200 Miljarder/år) enligt beräkningar och bedömningar av Swerea Kimab (f.d Korrosionsinstitutet) och CBI Betonginstitutet.

För att kunna renovera, ytskydda och förstärka all den metall och betong som behöver åtgärdas på bästa möjliga, ekonomiska och miljömässiga sätt, behövs många olika spetskompetenser och stora resurser.

Därför har 50-talet företag i Sverige med olika spetskompetenser gällande renovering, ytskydd och  förstärkning av metall och betong, insett behovet av att arbeta över kunskapsgränserna för att åstadkomma bästa möjliga lösning för mesta möjliga kunder.

Få koll på Hållbarhet – Kapitalvård – Miljöpåverkan när det gäller Betong och Metall
Vill du veta mer om betong och metallförstörelse? Ytskyddsgruppen bjuder in till informationsmöte den 27 oktober om ”Ökad hållbarhet – Förbättrad kapitalvård – Minskad miljöpåverkan” när det gäller renovering, ytskydd och förstärkning av betong och metall.

Deltagandet på mötet är kostnadsfritt.

Plats: Kaeser, Mätslingan 24, 187 14 Täby
När: Torsdagen den 27 oktober 2016, kl. 10.00–14.15
Anmälan: snarast till tommy.thorn@ysg.se

För mer information kontakta Tommy Thörn på 0706-57 57 88, tommy.thorn@ysg.se

alternativt

Peter Tilder 0708-771 734, peter.tilder@allblastring.se

Läs mer i inbjudan med agenda >>

Hållbarhet – Kapitalvård – Miljöpåverkan vid Betong & Metallförstörelsen – Ytskyddsgruppens inbjudan och agenda 27/10 2016

 

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss