Hantering vid ytbehandling av tungt gods

Ibland behöver vi på Allblästring även kunna hantera tunga och otympliga gods som våra kunder vill få hjälp med. Det kan till exempel vara uppdrag där vi utför blästring och rostskyddsmålning men som blir väldigt annorlunda mot vårt vardagliga arbete. 

Ett sådant uppdrag var bland annat en 6 tons ramp som vi först blästrat och sedan rostskyddsmålat. Vår kund som anlitade oss denna gång, var Binsell, som är ett företaget som just erbjuder lyftkranar och tjänster inom tunghantering. Detta gjorde att de själva förstås var med vid förflyttningen av den blästrade rampen.

Se bilderna nedan där vi får hjälp av en mycket skicklig förare, som lätt klarade manövern med att vända rampen på planen utanför vår verkstad i Länna.

Om Binsell
På BinSell kan vi lyftkranar. Vi har arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm sedan 1951. Med erfarenhet, uppfinningsrikedom och branschens modernaste entreprenadmaskiner är vi en leverantör att lita på.

Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar. I över 60 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier och bygga broar.

 

 

 

allblästring rostskyddsmålning binsell 02 allblästring rostskyddsmålning binsell 03 allblästring rostskyddsmålning binsell 01

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss