Målning och rostskydd av monterade räcken på Kvarnholmen

Kvarnholmen i Nacka utanför Stockholm håller på att omvandlas till en levande stadsdel med över 3 000 bostäder och 1000 arbetsplatser.

Där anlitades vi på Allblästring för att fräscha upp färdigmonterade räcken. De hade sedan tidigare galvaniserats, blästrats och grundmålats i fabrik, av en annan leverantör. Därefter hade staketet, som var cirka 70 meter långt, monterats på sin slutliga plats.

Uppdraget var att på plats på Kvarnholmen, förbättra skarvarna som svetsats på räcket, laga skador som uppkommit, slipning, rengöring och vid behov komplettera med rostskydd. Slutligen lade vi en topcoat på hela räcket, som man använder för att få ett bra slutresultat och lång livslängd.


Om Kvarnholmen Utveckling AB
Kvarnholmen Utveckling AB, Kuab, driver stadsutvecklingen på Kvarnholmen och ägs gemensamt av JM, Peab och Folksam. I vårt arbete ingår att tillsammans med Nacka kommun ta fram detaljplaner för ca 3300 nya bostäder samt kommersiella lokaler på Kvarnholmen. Vi ansvarar för miljöarbetet och utvecklar infrastrukturen som behöver vara på plats. Det innebär att vi bygger nya vägar, kajer, parker, trappor och ledningsstråk för bland annat el, fiber, fjärrvärme, vatten och avlopp.

Vi planerar även för olika verksamheter runt om på ön och ska hitta lösningar för att få hit den service som behövs i form av närcentrum, vårdcentral, restaurang och kaféer. Allt för att få till en levande stadsdel där du inte ska behöva lämna ön för att utföra dina vardagsärenden.

Vi bygger däremot inga bostäder – det upplåter vi till andra.

Läs mer här >>
Få information om pågående byggprojekt på Kvarnholmen >>
Mer om Kvarnholmen på Wikipedia >>

 


 

slipning rengöring målning räcken kvarnholmen allblästring 00 slipning rengöring målning räcken kvarnholmen allblästring 01

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss