08-771 73 44 info@allblastring.se

Färjerederiet Trafikverket, Embla på varvet i Ramvik

17 februari 2017. Postat i Okategoriserade, Rostskyddsmålning mobilt, skrivet av

I bakgrunden ligger, utom synhåll på bild, ligger Högakustenbron (läs mer om våra arbeten på Högakustenbron HÄR), som precis hann att bli klar, när det var dags att börja måla Trafikverkets färja, Embla, som normalt trafikerar Hemsöleden utanför Härnösand. Detta var under sensommaren 2016.

En kort flytt av utrustningar och etablering ned till Gustafsviks varv i  Ramvik.

Ett omfattande arbete, med vattenblästring och målning av alla ytor.

Bilderna visar före/under/efter

 

Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 03 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 04 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 05

Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 01

Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 02

Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 17 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 16 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 15 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 14 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 13 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 12 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 11 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 10 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 09 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 08 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 07 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 06    Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 27 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 26 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 25 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 24 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 23 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 22 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 21

Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 20Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 19 Allblästring Embla trafikverket färjor blästring målning 18