Tug på varv i Oskarshamn

Vi fick av Marin- & Haverikonsult uppdraget att blästra tank på deras bogserbåt, Tug. Arbetena påbörjades på Oskarshamnsvarvet, då tanken var öppen i samband med renovering. Vi blästrade rent alla ytor. Stålarbetena avslutades och tanken förseglades. Vi avslutade arbetet i hemmahamn i Nacka, med svepblästring och målning.

Allblästring har under många år tagit hand om målningen av deras ganska omfattande flotta, läs mer om den här! Både större och mindre uppdrag har varit aktuella. Däcksytor, överbyggnader, maskinrum och ibland hela båtar.

”Ett hårt slitage i kombination med den korrosiva miljö som skärgården utgör, är det viktigt med ordentligt rostskydd. Allblästring har den kompetensen vi kräver”, berättar Oliver Lagne, ansvarig över bland annat underhållet.

 

allblästring tug damen oskarshamn marin & haverikonsult blästring fartyg 00

allblästring tug damen oskarshamn marin & haverikonsult blästring fartyg 05

allblästring tug damen oskarshamn marin & haverikonsult blästring fartyg 01 allblästring tug damen oskarshamn marin & haverikonsult blästring fartyg 04 allblästring tug damen oskarshamn marin & haverikonsult blästring fartyg 03 allblästring tug damen oskarshamn marin & haverikonsult blästring fartyg 02

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss