Estetisk blästring av betongytor

Gamla Tjeckiska ambassaden på Floragatan i centrala Stockholm, totalrenoveras för ny hyresgäst.

Allblästring fick förtroendet av Nolimo entreprenad, att av estetiska skäl, blästra i stort sett alla betongytor inomhus i hela byggnaden. 3 månader höll vi på med flera team på plats. Mobila ventilationer monterades för att möjliggöra att flera yrkesgrupper skulle kunna vara på plats, trots blästringsarbeten.

Bort med vit färg och fram med grova betongytor! En fantastisk byggnad som kommer att bli något utöver det vanliga!

I en artikel om fastigheten, publicerad i Svenska Dagbladet 2012, fälls omdömen som ”Betongbrutalism” eller ”Det här är ett av världens tio häftigaste kontorshus. Materialvalet, layouten, detaljrikedomen!” Läs artikeln här!

 

allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 00allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 05 allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 06 allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 04 allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 01 allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 02 allblästring blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan 03allblästring 03 blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan allblästring 04 blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan allblästring 05 blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan allblästring 01 blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan allblästring 02 blästring betong Nolimo entreprenad Floragatan

Beställning & frågor

Har du hittat något du vill beställa, eller har du frågor om våra tjänster, priser eller liknande? Mejla oss på info@allblastring.se eller klicka på knappen nedan för att komma till vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 070-615 16 20 (kontoren i Härnösand och Gävle) eller 08-771 73 44 (Stockholm).

Kontakta oss